by-, energi- og miljøplanlægningEr du interesseret i samfunds- og naturvidenskab så er uddannelsen By-, Energi- og Miljøplanlægning måske noget for dig. Uddannelsen berører et væld af fagområder såsom, samfundsfag, sociologi, jura, arkitektur, biologi, matematik, filosofi og meget mere hvilket giver dig en tværfaglig profil. Som planlægger, hvad end det er indenfor by-, energi- eller miljøområdet, bliver du den person der kan forstå komplekse problemstillinger i samfundet, da du har en bred viden og en forståelse for andre professioner. Virkelighedens problemstillinger kender ingen faggrænser og derfor er den tværfaglige tilgang, som en by-, energi- eller miljøplanlægger besidder, uundværlig i forhold til at løse problemstillinger i samfundet.

Relevante problemstillinger som en By-, Energi- og Miljøplanlægger kunne beskæftige sig med:

 

  • Hvordan mindsker vi virksomhedernes miljøbelastning?
  • Hvordan skaber vi bæredygtige byer hvor mennesker har lyst til at bo?
  • Hvordan sikrer vi en vedvarende energiforsyning i Danmark?

På denne side kan du læse mere om fordelene ved at vælge bachelorudannelsen By-, Energi- og Miljøplanlægning, samt den spændende studieform på Aalborg Universitet. Projekteksempler, praktikophold og jobbeskrivelser vil give dig en indsigt i studiets indhold og de problemstillinger du kan beskæftige dig med igennem studiet. Ligeledes kan du opnå en større indsigt i, hvad By- Energi og Miljøplanlæggere arbejder med når de er færdige med studiet.

Du kan også finde praktisk information omkring studiets opbygning, hvor du kan læse om længden af studiet og temarammerne for de forskellige semestre. Har du har brug for yderligere vejledning og information, kan du finde kontaktoplysninger til By- Energi og Miljøplanlægnings studievejleder (som selv er studerende på uddannelsen) og til studiets sekretær. Herudover kan du finde nyttige links og downloade vores brochure.